Тъй като станаха доста новет неща из форума, тук ще научавате ако има още нещо ново

Също тук може да ги коментирате
Ето и обновленията от създаването/преместването на форума преди 8 дена (една седмица):
1. Добавила съм доста нови емотиконки. Пробвайте Smilies 2 и Smilies 1.
2. Галерията на форума е обновена. Вече има доста албуми, в които може да слагате снимки, достъпни за всички потребители
3. Галерията с аватарите е обновена също. Влезте в профила си

Аватар и отдолу има Вижте галерията. Може да я разледате и да си сложите аватар от там. Повярвайте ми -няма да съжелявате

4. Вече имената на тези потребители, които са членове на някои от потребителските групите, са в различни цветове
5. За да бъде определен курсът ви, вече ще трябва да попълните един тест. Той се намира пре теста за разпределяне по домове и всеки ученик ще бъде длъжен да го попълни. От него ще се определи какъв ще ви е курса
6. Вече всички магазини са готови и може да пазарувате на воля!
7.
Mon 2 Jul 2007 - 18:53 Добавена е подфорумат "Личнеят отдел". Ще го намерите на третият етаж, близо до залата за дуелиране. там всеки ще ТРЯБВА да си създаде тема и там да помества своите закупени, а може и не, неща

- за повече инфо - вижте там
8.
Thu 5 Jul 2007 - 14:09 Добавих два нови брояча - единият до излизането на 5-я филм, а другият до излизането на послдната книга. Може да ги намерите в края на форума.

9.
Sat 7 Jul 2007 - 13:23 Вече има един нов подфорум - Бялата карета. Тя се намира точно над представянето.
Тази бяла карета представлява транспортът ви до училището Алдинор. Все пак като почва учебната година ще трябва някакси да стигнете до Алдинор, след като сте си накупили необходимите неща, нали? И там ще направя сега няколко темички, където да драснете по едно кратичко РП. Надявам се да ви хареса така с транспортът.
Също в този подфорум може да взимате транспорт - летежна пудра, метли и всякакви други видове транспорт до Митрууд, от където да си купите неща за Алдинор.
Ако има въпросчета знаете къде да питате

10.
Sat 7 Jul 2007 - 16:08 Ако сте забелязал добавих една нова опция: Герой
Засега тя е валидна само за мен. Но скоро и вие ще може да й се порадвате. Посетете тази
тема за да си кажете мнението за новостта

11.
Sun 8 Jul 2007 - 20:08 Също нещо ново е "Галеони" и "дом" в профила ви. Погледнете и там и си ги променете

12.
Fri 20 Jul 2007 - 15:14 Цялата история на Алдинор е готова също и описанията на училището и околностите му. Всичко може да намерите в
"Замъкът Алдинор"13.
Fri 20 Jul 2007 - 15:14 Има добавени нови картинки към описанията на подфорумите.
14.
Fri 20 Jul 2007 - 15:14 Преди имаше два клуба: СМРАД и ВОДА. Вече не съществуват. На тяхно място съм сложила СД (Синият Дракон) и ДУШКО
15.
Fri 3 Aug 2007 - 13:39 Добваих едно съобщение в началото на главната страница. Неговата цел е да приветстваме всички нови, но също и за информация. Там ще вписвам новости случващи се в училището.

16.
Tue 28 Aug 2007 - 12:02 Променила съм някой от описанията на подфорумите, като съм добавила и емотиконки в тях.
17.
Tue 28 Aug 2007 - 12:04 Някои от бутончетата, като например този за нова отговор, нова тема и т.н, както и някои от бутоните в профила ви (за ЛС-то, и-мейла и др) са променени. Заменени са с други по-свежички и по-различни

18.
Tue 28 Aug 2007 - 12:05 Махнала съм пергамента от главната страница, в началото, който беше при правила. Мисля, че вече няма нужда от него. Все пак в първото ви ЛС е обяснено всичко най-важно
19.
Tue 28 Aug 2007 - 12:06 Завърших списъка с това кой админ за какво отговаря. Може да го видите в Правила.
20.
Wed 26 Sep 2007 - 11:51 Имаме нов клуб!!!! Благодарение на No_fear който даде идеята и който е мод на този клуб, почитателите на черната магия вече ще имат къде да се събират, да научават нови неща и изобщо да обменят инфота с другите любители на черните изкуства.

21.
Fri 28 Sep 2007 - 14:59 Още един човек се присъедини към админския колектив

Това е Джош Стоун. Тя е админ с героя си Натали Фалкънсфлайт
22.
Sat 29 Sep 2007 - 9:43 Не знам дали сте забелязали, но галерията ни вече е активна. Не знам как е станало, но много се радвам. Преди можеше да се вижда само от админите, но сега може от всички.
23.
Sun 30 Sep 2007 - 13:01 Категорията "Летекодът" както знаете се ползва за летекод в интернет
Там слагаме банерите на приятелите ни. Днес направих една промяна там. Не знам за вас, но мен лично много ме дразнеше как края на страницата е препълнен с разни банери и изобщо..много се забавяше отварянето на форума. Сега няма да е така. Сложих една опция при банерите. За да ги видите трябва да натиснете по-тъмната линия, която се вижда. И хоп - банерите се показаха. Цъквате още веднъж на по-тъмното и се скриват
Мен много ме кефи тази опция

Надявам се и на вас да ви хареса и да ви е полезна
24.
Mon 8 Oct 2007 - 17:19 Порталът е обновен напълно. Добавила съм една карта, която показва колко посещения е имало днес на портала, също и от коя държава
Друго ново в портала е менюто в ляво, също и точките на домовете най накрая, които ще се сменят в края на седмицата заедно с тези във форума. Също нова е галерията която се показва в портала, както и някои нови касации, в които може да гласувате за нас

25.
Tue 9 Oct 2007 - 20:12 Така хора има нови емотикони.Дано да им се радвате както аз им се радвам.Тепърва ще се качват нови такаче ако някой знае сайт за емотикони да казва
- Проф. Натали Фалкънсфлайт
26.
Fri 12 Oct 2007 - 18:10 Направих един нов подфорум в Митрууд - Улиците. Там може да пишете как се разкарвате из улиците на градчето, как стигате до някой магазин, заведение и т.н.