|
| | ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... | |
| |
| Автор | Съобщение |
|---|
Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic

Брой мнения: 1659 Age: 19 Местожителство: In My Frozen Heart Дом: --- Галеони: 5879 Длъжност: Основателка Registration date: 23.06.2007
Герой Информация:
 | Заглавие: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Нед Юни 24, 2007 2:15 am | |
| Посещавайте често тази тема, за де осведомявате за някоя нова клюка  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|
|  | | Проф. Гуендалин Лийфс Lake Of Magic

Брой мнения: 1659 Age: 19 Местожителство: In My Frozen Heart Дом: --- Галеони: 5879 Длъжност: Основателка Registration date: 23.06.2007
Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Нед Юни 24, 2007 2:38 am | |
| Алдинор се премести от [You must be registered and logged in to see this link.] на [You must be registered and logged in to see this link.]
Това се случи, защото в предишния форум се случваха много грешки от страна на форумъп.ком Последната, която беше окло еднодневно не можене да си влезеш в акаунта пруля чашката и реших да преместя форума на по-сигурен хост. Всеки, който е от стария форум има право да запази старите си длъжности. Само ще помоля да напишете тук, в тази тема дали си искате старите места и кои по-точно са те. Благодаря и ако имате някакви въпросчета - знаете къде да ги зададете _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Юни 26, 2007 7:53 am | |
| Учениците трябва да си закупят нужните пособия за учебната година, преди тя да е запчнала. _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Юни 26, 2007 9:55 pm | |
| Има доста новости. Ето ги и тях: 1. Добавила съм доста нови емотиконки. Пробвайте Smilies 2 и Smilies 1. Дано да ви харесат
2. Галерията на форума е обновена. Вече има доста албуми, в които може да слагате снимки, достъпни за всички потребители
3. Галерията с аватарите е обновена също. Влезте в профила си Аватар и отдолу има Вижте галерията. Може да я разледате и да си сложите аватар от там. Повярвайте ми -няма да съжелявате
4. Вече имената на тези потребители, които са членове на някои от потребителските групите, са в различни цветове
5. За да бъде определен курсът ви, вече ще трябва да попълните един тест. Той скоро ще бъде постнат във форума и всеки ученик ще бъде длъжен да го попълни. От него ще се определи какъв ще ви е курса _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Чет Юни 28, 2007 9:35 am | |
| Вече са добавени нужните неща за учебната година в магазинът за дрехи - Оулмайти. Прегледайте одеждите и задължително си купете нужните Ви!!!
Едит: вече и чубниците са готови - прегледайте Литъри _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
Последната промяна е направена от на Чет Юни 28, 2007 10:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път |

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Чет Юни 28, 2007 9:30 pm | |
| Тестът за определяне на курса на героя е вече готов. Може да го намерите при Разпределителната церемония!!!!
Моля ВСИЧКИ ученици да ми пратят отговорите си колкот се може по-бързо. Тези, които не са си закупили нужните пособия за учебната година, нямат герой, не са се записали тук, че ще бъзат част от учебната година в Алдинор, не са се разпределили в един от домовете и не са направили теста за курсовете НЯМА ДА МОГАТ ДА УЧАСТВАТ В УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ В АЛДИНОР!!! _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Пет Юни 29, 2007 3:56 am | |
| Вече всички магазини са готови и може да пазарувате на воля! П.П. Аз не съм собственичка на нито един от тях (само на Оулмайти и на Шайнинг). Другите са си свободни и който иска може да кандидатства за тях в Търси се. Сащото е и с учебните предмети и домовете. Аз съм писала в тях, защото все още няма учители и ръководители и за да не стоят празни темите съм написала най-нужните неща. Смених си ника на Проф. Гуендалин Лийфс....сори за промяната....нещо не се бях решила...а героят ми ученик ще е Лейси Еделайн. Обищавам това е последната ми промяна  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Юли 03, 2007 11:15 pm | |
| В подфорума "Замъкът Алидонор" вече е публикувана исторята на Алдинор. Който е любознателен може да я прочете. Сащо така съм направила и една тема за коментари. там може да пишете как съм се справила със създаването й. Скоро ще добавя още неща за Алдинор. Негово описание, много снимки на замъка и много "подсказки" за тайните му. Надявам се да ви харесат. и сорка за забавянето относно историята. Отдавна я бех започнала, но днес се сетих за нея и я довърших.  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Пет Юли 20, 2007 1:16 am | |
| Последните няколко дни не съм се занимавала с форума и се извинявам за това. Просто ми трябваше време, за да напиша историята на училището и описанията му. Вече всичко е готово и аз ще се заема с РП-тата и учебните предмети  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Пет Юли 27, 2007 7:41 am | |
| Тъй като повечето хоро или сега отиват на почивка, или се връщат и изобщо няма голямо присъствие във форумите изобщо, ще излезем във междусрочна ваканция. Тя ще трае 1 месец. (хехе...повече от нащте в даскало, а  ) Отново ви очаквам в училището Алдинор на 27 август. Тогава ще започне вторият срок на обучението в училището. Ако не искате да напускате форума за 1 месец...да си починете малко, защото иначе просто...писва  ...може да останете в училището. Това си е под РП както се досещате. Ще си останете в училище, за да спите там...или пък може да отседнете в хотела в Митрууд...има много решения, ако искате да продължите с РП-тата Учебните предмети вече няма да са валидни...не пишете там. Единствено ТРЯБВА да пишете, ако някой урок по някой предмет не е довършен....просто, за да се свърши недовършената работа.  Също може да се записвате за предметите. РП зоните на самото училище ЩЕ СА валидни. Също и оклностите. Митрууд също ще остане валиден. Друго...а да и Бялата карета НЯМА да е валидна. Ако съм пропуснала нещо...ще ви пиша  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Нед Авг 26, 2007 5:11 am | |
| Приканвам всички потребители да посетят Анкетите. Там има две нови важни анкети. погледнете ги и гласувайте. С това ще помогнете за развиването на форума и подобряването му.  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Сеп 25, 2007 6:56 pm | |
| искам да ви попитам дали главната страница ви се разтяга...защото на някои хора им става огромна, а на други (като мен) си е съвсем нормална - аз съм Mozila Firefox _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|
|  | | Гост Гост
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Сеп 25, 2007 6:59 pm | |
| Ами на мен ми е нормална, но и аз съм на Mozila Firefox. |
|  | | Проф. Натали Фалкънсфлайт Нередовен потребител, свален от поста си

Брой мнения: 80 Age: 19 Местожителство: In thE MiDdLe oF NoWhErE Длъжност: Все още няма?! Registration date: 24.09.2007
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Сеп 25, 2007 7:08 pm | |
| | ani4ka_89 написа: | | Ами на мен ми е нормална, но и аз съм на Mozila Firefox. |
и аз съм така |

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Вто Сеп 25, 2007 7:22 pm | |
| явно на тези, които със Internet Explorer им се разширява ако искате да видите как отворете форума с експлорера...аз доста се смях като го видях как изглежда  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|
|  | | Naith Candle in the night...

Брой мнения: 266 Age: 20 Местожителство: Stuck in the middle.... Дом: Мъркихаус Галеони: 4006 Длъжност: Префект Registration date: 10.08.2007
Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Сря Сеп 26, 2007 1:21 am | |
| Дам... Аз съм с Интернет експлорър и... Доста е продълговат... _________________ [You must be registered and logged in to see this image.]...and everything under the sun is in tune...But the sun is eclipsed by the moon... |

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Сря Сеп 26, 2007 1:40 am | |
| явно на всички с тоя браузър им е така...но нз защо и как да го оправя  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Чет Окт 04, 2007 5:36 am | |
| Не знам защо, но ми се стори важно да ви съобщя, че старият форум - [You must be registered and logged in to see this link.] беше изтрит.  _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|

Герой Информация:
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Пет Окт 05, 2007 6:32 am | |
| _________________ И няма как да ти простя, за миг отне ми вечността...
|
|  | | Проф. Натали Фалкънсфлайт Нередовен потребител, свален от поста си

Брой мнения: 80 Age: 19 Местожителство: In thE MiDdLe oF NoWhErE Длъжност: Все още няма?! Registration date: 24.09.2007
 | Заглавие: Re: ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... Пет Окт 05, 2007 8:25 am | |
| Така аз искам да кажа,че съм изключително възмуътена от Професора по Трансфигурация.Защо ли уверете се сами тук И искам да кажа,че ако още един преподавател,копира учоци,а не използва въображинието си,ако можем така да кажем,ще има доста последствия.Сега ще проверя всички теми с уроците,защото може и още някои да е копирал чужди уроци.Смятах че е важно да знаете за тази постъпка и за последствията.
Едит от Гуен: Темата е преместена и затова линка не работи. Потърсете я в архива. Не помня да сме я трили  |
|  | | | | ВаЖнИчКа ИнФоРмАцИйКа.... | |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |